Zalmsalade recept

    Recept

    Delen
    Zalmsalade

    Twee maal per week vette vis eten is een absolute aanrader voor wie gezond door het leven wil gaan. Daarom maken we vandaag de salade met zalm klaar.

    Ingrediënten voor 6-7 personen:
    * 300 g verse zalmfilet
    * 250 Cherry tomaten
    * 1 komkommer
    * slabladeren

    vinaigrette:

    * 4 el olijfolie
    * 2 el sojasaus
    * 4 el citroensap
    * 2 teentjes look
    * 3 volle eetlepels sesamzaadjes
    * zout
    * peper

    Bereidingswijze:

    Kruid de zalm met peper en zout af, zet in de oven op 180° voor 20 min

    Haal de zalm uit de oven, verdeel die met een vork in stukjes.

    Tomaatjes in vier snijden

    Snijd de komkommer

    Maak vinaigrette:

    Meng olijfolie, sojasaus, citroensap en sesamzaadjes samen. Voeg de knoflook, kruid met zout en peper

    Scheur de slabladeren in kleinere stukken

    doe ze in de slakom samen met de zalm, tomaten, komkommer en vinaigrette.

    Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe