Wit-roze gelei recept

Recept

Delen
Wit-roze gelei

Gelei bekomt men door het sap van de vruchten met suiker te laten koken tot het opstijft bij het afkoelen.

Ingrediënten:

200 ml aardbeien sap
200 ml melk
4 blaadjes gelatine
suiker op smaak

Bereidingswijze:

Gelatine laten opwarmen maar niet koken

In de aardbeiensap de helft van gelatine toevoegen ( mag ook sap van andere bessen gebruiken)

Suiker in de melk toevoegen en de rest van  gelatine

Op de boden van de vormpjes aardbeiensap gieten ongeveer 0,5-1cm diep en laten in de koelkast stijf worden

Daarna melk bovenop gieten ook 0,5-1 cm dik, in de koelkast laten stijf worden

En zo totdat de vormpjes tot bovenrandje zullen gevuld worden, elke laag in de koelkast laten stijf worden

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

4 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe