Wit-roze gelei recept

    Recept

    Delen
    Wit-roze gelei

    Gelei bekomt men door het sap van de vruchten met suiker te laten koken tot het opstijft bij het afkoelen.

    Ingrediënten:

    200 ml aardbeien sap
    200 ml melk
    4 blaadjes gelatine
    suiker op smaak

    Bereidingswijze:

    Gelatine laten opwarmen maar niet koken

    In de aardbeiensap de helft van gelatine toevoegen ( mag ook sap van andere bessen gebruiken)

    Suiker in de melk toevoegen en de rest van  gelatine

    Op de boden van de vormpjes aardbeiensap gieten ongeveer 0,5-1cm diep en laten in de koelkast stijf worden

    Daarna melk bovenop gieten ook 0,5-1 cm dik, in de koelkast laten stijf worden

    En zo totdat de vormpjes tot bovenrandje zullen gevuld worden, elke laag in de koelkast laten stijf worden

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe