Vogelnestje recept

    Recept

    Delen
    Vogelnestje

    – Ober, u heeft me een koude biefstuk meegebracht!
    – ’t is raar! Het werd vandaag al 5 keer opgewarmd.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    – 4 eitjes (hard gekookt, gepeld)
    – 200 gram varkensgehakt
    – het wit van 2 eitjes
    – paneermeel
    – peper en zout

    Bereidingswijze:

    Kruid het gehakt met peper en zout en verdeel in 4 porties. Wikkel elk ei in 50 gram gehakt zodat je een mooi balletje krijgt. Wentel de balletjes in het eiwit en daarna in het paneermeel. Frituur de balletjes in de frituurpan op 180° tot ze mooi bruin zijn. Halveer de balletjes voor het serveren. Lekker met een slaatje of met tomatensaus.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe