Vleessalade met granaatappel recept

    Recept

    Delen
    Vleessalade met granaatappel

    Ingrediënten:

    300 g kipfilet
    150 g uien
    300 g aardappelen
    300 g rode biet
    50 g walnoten
    1 granaatappel
    zout
    mayonaise

    Bereidingswijze:

    Kook de kipfilet gaar 15-20 min

    Kook de aardappelen en laat ze afkoelen tot ze  louw zijn, schil ze

    Kook de rode biet gaar

    Schil de uien en snipper deze in fijne blokjes.

    Snijd de gekookte  kipfilet  in blokjes

    Bak de ui met een beetje olie

    Voeg de kipfilet toe

    Rasp de rode biet fijn

    Laat de walnoten blenderen

    Meng die met de rode biet

    Rasp de gekookte aardappelen

    Pel de granaatappel en haal de pitjes los

    Zet een leeg glas op een groot bord en leg de aardappelen rond dit glas, smeer die met mayonaise

    Volgende laag is kipfilet met uien, smeer de laag van kipfilet met mayonaise

    De rode biet met walnoten erop, een beetje mayonaise

    De bovenste laag – granaatappelpitten

    Neem het glas voorzichtig weg

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Heerlijk! Me ingehouden met kruiden en alleen bij de kipfilet een bouillonblokje meegekookt.

    […] Vleessalade met granaatappel recept | Beste Recepten3 Antwoorden to “Vleessalade met granaatappel recept”. Tanja Zei: oktober 25th, 2011 om 15:48. Ik ben juist klaar met maken van deze salade en we hebben al … […]

    Voeg je reactie toe