Vispastei recept

    Recept

    Delen
    Vispastei recept

    Twee pizza’s liggen in de oven. Zegt de ene tegen de andere:
    “Vind jij het hier ook zo warm?” Zegt de andere: “Hé, jij kan spreken!”

    Ingrediënten:

    * 500 gr bladerdeeg
    * 200 gr pangasiusfilet
    * 6 aardappelen
    * 2-3 uien
    * zout
    * peper

    Bereidingswijze:

    De vis in blokjes snijden

    De uien fijn snijden

    De aardappelen in schijfjes  snijden

    Het deeg uitrollen op bakpapier (ong. 25×40 en 5mm dik)

    De aardappelen zouten, peperen en op het deeg leggen

    De uien erop

    Daarna de vis erop, een beetje zouten, peperen en met wat olie bedruppelen

    Snijtjes maken van 3 cm breed (zoals op de foto)

    De reepjes samenvlechten

    De vispastei met het bakpapier op een ovenschaal plaatsen

    In de oven zetten op 180° voor 40-50 min

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    14 reacties Commentaar verbergen

    Heb deze vispastei gisteren gemaakt. Paste precies in een gewoon formaat springvorm. Zeer goed gelukt, lekker vonden ook man en kind, zeker voor herhaling vatbaar.

    Ik heb het afgelopen weekend gemaakt en de visite heeft gesmuld.
    Echt voor herhaling vatbaar!

    Voeg je reactie toe