Viskoekjes recept

    Recept

    Delen

    Dit recept voor viskoekjes is ongelooflijk heerlijk. Je kan de viskoekjes namelijk serveren als lunch, voorgerecht of als hoofdgerecht. Serveer bij de viskoekjes komkommersalade en citroen als je ze als hoofdgerecht serveert. Het meeste garnituur aan de viskoekjes is de aardappelpuree.

    Ingrediënten:

     

    500 g witte visfilet (kabeljauw, tonijn, pangasius )

    150 g gekookte rijst

    50 g wit brood

    melk

    verse kruiden (ik heb bosuitjes gebruikt)

    paneermeel

    zout

    peper

    olie

    Bereidingswijze:

    Pureer de vis in de keukenmachine

    Week het witte brood in melk (ong. 7-10 min)

    Snijd de bosuitjes fijn

    Meng alle ingrediënten tot het glad geheel

    Verdeel nu het mengsel in 16 gelijke porties. Vorm dan met vochtige handen afgeplatte balletjes. Haal ze door het paneermeel

    Zet een pan op hoog vuur en verhit hierin een scheutje zonnebloemolie

    Bak de viskoekjes aan beide kanten goudbruin(10 min aan elke kant)

     

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe