Visfilet krokant gebakken in frituurdeeg recept

    Recept

    Delen
    Visfilet krokant gebakken

    Een visser aan de waterkant zit maar heel de tijd raar met zijn mond te bewegen. Twee jongetjes staan op de brug. “Zie je dat?” zegt het ene jongetje, “hoe gek die visser heel de tijd met zijn mond beweegt?” “Ja,” zegt het andere jongetje: “Laten we eens gaan vragen waarom hij dat doet.” Ze lopen naar de visser, en het ene jongetje vraagt: “Waarom zit u toch steeds zo raar met uw mond te bewegen?” Zegt de visser met volle mond: “Gisteren zijn m’n wormen gejat, maar vandaag zal ze dat niet lukken!”

    Ingrediënten:

    500 gr visfilet kabeljauw
    zout
    peper
    kruiden
    olie

    Frituurdeeg:

    3 eieren
    200 ml melk
    200 gr bloem
    zout

    Bereidingswijze:

    De vis in hapjes snijden

    Voegen zout, peper, kruiden toe, mengen en laten 30 min met rust

    Frituurdeeg maken: eieren met zout mengen

    Melk en bloem toevoegen en goed mixen

    De vissen  door een frituurdeeg halen.

    Bakken in de frituur van 2 kanten tot goud kleur (5-7 min)

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    3 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe