Vis recept

    Recept

    Delen

    Vis levert onder meer B-vitamines en mineralen en goed verteerbaar eiwit. Vis eten is vooral belangrijk vanwege de visvetzuren. Deze helpen hart- en bloedvaten gezond te houden. Ook zijn ze belangrijk voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen bij baby’s. Daarom adviseert het Voedingscentrum twee keer per week vis te eten, waarvan één keer vette vis, zoals haring of zalm.

    Ingrediënten:

    500 gr visfilet (alle vis is goed)
    2 eieren
    250 ml melk
    5 eetlepels ketchup
    zout
    peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Vis in stukjes snijden

    Zouten, peperen en 30 min laten rusten

    Vis laten bakken aan beide kanten, ongeveer 3-5  min elke kant

    Eieren opkloppen, zouten en peperen

    Melk toevoegen, mengen

    Ketchup toevoegen, mengen

    Vis in de bakvorm plaatsen

    Vis met de saus overgieten, in de oven plaatsen op 180°C voor 30 min

    In porties snijden.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    8 reacties Commentaar verbergen

    Beste Sven,
    natuurlijk, dat mag u wel. Dan zal u een andere smak krijgen maar ook heel lekker.

    Voeg je reactie toe