Snoekbaars met groenten recept

    Recept

    Delen
    Vis met groenten

    Bij deze vis brengen we een heerlijke aardappelpuree en gestoofde zuurkool op tafel.

    Ingrediënten:

    * 500 snoekbaars filet
    * 3 tomaten
    * 2 uien
    * 50 g olijven
    * dille of peterselie
    * 1 ei
    * bloem
    * zout
    * peper
    * olie

    Bereidingswijze:

    De vis in moten snijden (van 4 à 5 cm). Haal de vis door losgeklopt ei

    en wentel hem dan door vooral gezouten en gepeperd bloem

    Bak de vis met een beetje olie op een niet te hoog vuur en keer de vis tijdens het bakken slechts één keer

    Snijd uien fijn en bak met een beetje olie

    Snijd de tomaatjes in blokjes en voeg op de bakpan toe, laat 5 min stomen

    Snijd de olijven en voeg ze toe

    Haal de groenten van het vuur, voeg de gehakte verse kruiden toe

    Leg de vis op een bord, de groenten daarop

    Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe