Vis met aardappelen in folie gebakken recept

    Recept

    Delen
    Vis met aardappelen in folie gebakken

    Karel: “Als ik ga vissen, neem ik altijd mijn vrouw mee.” Harry: “Tja, ieder zijn eigen methode. Zelf gebruik ik het liefst regenwormen!”

    Ingrediënten:

    500 gr vis (pangasius, kabeljauw)
    500-700 gr aardappelen
    150 gr uien
    verse kruiden
    mayonaise
    zout
    peper

    Bereidingswijze:

    Aardappelen schillen en in blokjes snijden

    Uien in halveringen snijden

    Kruiden fijn hakken

    Aardappeltjes, vis en gehakte kruiden mengen, zouten en peperen

    Mayonaise toevoegen en mengen

    De vis in stukken snijden

    Stukken vis zouten en peperen

    Alles in aluminiumfolie wikkelen (ik had een speciaal ovenzakje), in de ovenschaal leggen, dan in de oven zetten op 180° voor 1 uur

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Tina, zorg dat u gewone (snelkokende) aardappelen hebt, en zet dan de schotel in voorverwarmde oven
    Veel kookplezier!!

    Voeg je reactie toe