Recept
Karel: “Als ik ga vissen, neem ik altijd mijn vrouw mee.” Harry: “Tja, ieder zijn eigen methode. Zelf gebruik ik het liefst regenwormen!”
Ingrediënten:
500 gr vis (pangasius, kabeljauw)
500-700 gr aardappelen
150 gr uien
verse kruiden
mayonaise
zout
peper
Bereidingswijze:
Aardappelen schillen en in blokjes snijden
Uien in halveringen snijden
Kruiden fijn hakken
Aardappeltjes, vis en gehakte kruiden mengen, zouten en peperen
Mayonaise toevoegen en mengen
De vis in stukken snijden
Stukken vis zouten en peperen
Alles in aluminiumfolie wikkelen (ik had een speciaal ovenzakje), in de ovenschaal leggen, dan in de oven zetten op 180° voor 1 uur
Smakelijk!
6 reacties Commentaar verbergen
Ik vind het een goed recept dank!
lijkt me lekker! Ga ik maken
groetjes
Zo eenvoudig maar zo heerlijk!
Echt aanrader
ik heb het gisteren geprobeerd maar de aardappelen waren niet gaar,waar ligt het aan?
Tina, zorg dat u gewone (snelkokende) aardappelen hebt, en zet dan de schotel in voorverwarmde oven
Veel kookplezier!!