Varkenszakjes met ananas recept

    Recept

    Delen
    Varkenszakjes met ananas

    Ananas is goed voor je schoonheid!
    Vitamine C is essentieel voor de instandhouding van collageen, een stof die je huid jong en soepel houdt.

    Ingrediënten:

    * 600-700 gr varkensvlees
    * ananas vers of uit blikje
    * 50 gr kaas
    * 1 ei
    * paneermeel
    * zout
    * olie

    Bereidingswijze:

    Rasp de kaas grof

    Snijd het varkensvlees in lapjes (1.5-2 cm dik)

    Maak met  een mes een zakje (niet doorsnijden!)

    Leg één koffielepel geraspte kaas in het zakje

    Kleine blokjes ananas erin

    Maak dicht met een tandenstok

    Klop het ei  met zout los in een diep boordje

    Haal het vlees eerst door het ei

    dan door paneermeel

    Bak het vlees op hoog vuur aan beide kanten in de olie bruin

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe