Varkensvlees met bonnen en sesamzaad recept

    Recept

    Delen
    Varkensvlees met bonnen en sesamzaad

    Waarom zijn Belgische bierglazen vierkant? Zodat er geen kringen op de tafel komen

    Ingrediënten:

    500 gr varkensvlees
    400 gr bonnen
    150 gr ui
    100 sojasaus
    15 gr sesamzaad
    zout
    peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Ui in half ringen snijden

    Vlees in reepjes snijden

    Ui in met hete olie bakken

    Het vlees toevoegen en 20 min bakken

    Sojasaus toevoegen en nog 10 min bakken

    Bonnen in kokend gezouten water plaatsen en 5-8  min laten zachtjes  koken

    Sesamzaad bij het vlees toevoegen en goed mengen

    Bonnen toevoegen, mengen, indien nodig zouten

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    Ik heb er rode paprika aan toegevoegd en een kant en klare knoflookdressing over gedaan,ook lekker

    Voeg je reactie toe