Varkensvlees met appel recept

    Recept

    Delen
    Varkensvlees met appel

    Twee mannen zitten in een trein. Ze praten erover hoe ze slechte manieren kunnen afleren. De ene zegt: ‘Ik ben bakker. Als er bij mij een leerjongen komt werken, mag hij zoveel snoepen als hij wil. Je mag er zeker van zijn dat hij na een week niets meer lust.’ De ander zegt: ‘In mijn vak gaat dat niet.’ ‘Waarom niet?’ vraagt de bakker. ‘Ik ben bankier…’

    Ingrediënten:

    500 gr varkensvlees ( filet)
    150-200 gr appels
    mosterd
    zout en peper

    Bereidingswijze:

    De appels in schijfjes snijden

    Varkensvlees  filet op aluminiumfolie plaatsen, zouten, peperen en met mosterd smeren

    De appels op het vlees leggen

    Folie wikkelen, op ovenschaal leggen en in de oven zetten op 180- 200° voor 60-80 min

    De ideale garnituur –  aardappelpuree, versieren met erwtjes, verse kruiden en Cherry tomaatjes.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    7 reacties Commentaar verbergen

    Il est très bon et n’est pas difficile dans la préparation. Est d’une très belle manière régularisé.

    Het ziet er lekker uit en het is ook heel lekker ik heb ’t al gemaakt en geproefd

    Voeg je reactie toe