Varkensvlees in notensaus recept

Recept

Delen
Varkensvlees in notensaus

“Ober, er zit een vlieg in mijn soep”, klaagde de dame.
De ober kijkt in de soep en zegt: “voor 100 frankskes kunt ge toch geen varken verwachten!

Ingrediënten:

700-800 gr varkensvlees
500 gr tomaten
50 gr walnoten
2 teentjes knoflook
zout
peper
olie

Bereidingswijze:

Walnoten in blender fijn hakken

Tomaten pellen en blenderen

Tomaten en noten samen mengen, een beetje zouten

Knoflook door de knoflookperser persen en erbij toevoegen

Varkensvlees in reepjes snijden

Varkensvlees in olie bakken, zouten en peperen

Notensaus toevoegen en laten 30-35 min sudderen

Voor garnituur mag  je rijst koken

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Eèn reactie Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe