Varkensvlees in notensaus recept

    Recept

    Delen
    Varkensvlees in notensaus

    “Ober, er zit een vlieg in mijn soep”, klaagde de dame.
    De ober kijkt in de soep en zegt: “voor 100 frankskes kunt ge toch geen varken verwachten!

    Ingrediënten:

    700-800 gr varkensvlees
    500 gr tomaten
    50 gr walnoten
    2 teentjes knoflook
    zout
    peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Walnoten in blender fijn hakken

    Tomaten pellen en blenderen

    Tomaten en noten samen mengen, een beetje zouten

    Knoflook door de knoflookperser persen en erbij toevoegen

    Varkensvlees in reepjes snijden

    Varkensvlees in olie bakken, zouten en peperen

    Notensaus toevoegen en laten 30-35 min sudderen

    Voor garnituur mag  je rijst koken

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Eèn reactie Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe