Varkensvlees gebraden met kaas recept

    Recept

    Delen
    Varkensvlees gebraden met kaas

    Gerrit komt een dag voor sinterklaas een banketbakkerij binnen en vraagt: ‘Heeft u een grote banketletter X voor mij?’ ‘Helaas niet, mijnheer, maar we kunnen hem voor u maken, dan is-ie om vier uur klaar.’ Gerrit komt klokslag vier uur de winkel binnen en het meisje laat hem vol trots de letter zien. ‘Kijk ‘ns, meneer. Is het een surprise, zal ik hem voor u inpakken?’, ‘Hoeft niet’, zegt Gerrit, ‘snij ‘m maar in stukken, dan eet ik ‘m hier op!’

    Ingrediënten:

    500 gr varkensgebraad
    2 eieren
    100 gr geraspte Parmezaan
    100 gr paneermeel
    olie
    zout, peper
    kruiden naar wens

    Bereidingswijze:
    Eieren met zout en peper opkloppen

    Geraspte kaas, kruiden en paneermeel mixen

    Varkensvlees in lapjes snijden(1cm dikte), door de losgeklopte eieren rollen

    En dan weer door de mix van paneermeel, kruiden en kaas wentelen

    Braad het vlees aan twee kanten bruin in ongeveer een kwartiertje of iets minder.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe