Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/howto133/public_html/besterecepten.nl/wp-content/themes/n/functions.php on line 73
Varkensvlees met kaas en tomaat recept - Beste Recepten

Varkensvlees met kaas en tomaat recept

    Recept

    Delen
    Gebakken vlees met kaas en tomaat

    Ik zat op een keer met m’n vrouw en m’n schoonmoeder in een restaurant te eten.
    Op een gegeven moment snijdt m’n schoonmoeder een stuk vlees af, prikt het op haar vork en houdt het voor zich.
    Ze vraagt me: “Is dit nou rundvlees of varkensvlees?”
    Waarop ik haar antwoord: “Dat hangt ervan af welke kant van de vork je bedoelt.”

    Ingrediënten:

    500 gr varkensvlees (liever varkenshaas)
    300 gr tomaten
    200 gr kaas
    3 teentjes look
    zout
    zwarte peper

    Bereidingswijze:

    Tomaten in rondjes snijden

    De kaas in stukjes snijden

    Look in kleine stukjes snijden

    Varkensvlees insnijden maar niet helemaal tot op de bodem, dikte  1 cm

    Vlees zouten, peperen

    Steek de kaas, tomaatjes en knoflook ertussen

    In aluminiumfolie wikkelen

    In de oven zetten. Bakken op 180° gedurende 1 uur

    Doorsnijden en serveren met rijst of aardappelen. Versieren met kruiden

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    3 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe