Recept
“Juf, is het waar dat grote roofvissen kleine sardientjes opeten?” “Ja, Brammetje, dat is echt waar.” “Maar hoe maken die vissen zo’n blikje open?”
Ingrediënten:
6-7 gemiddelde tomaten
300 gram gehakt
300 gram champignons
150 gram ui
100 gram geraspte kaas
zout
peper
olie
Bereidingswijze:
Ui fijn snijden
Champignons fijn snijden
Ui in de olie bakken tot ze gouden kleur krijgen
Champignons toevoegen en bakken
Gehakt toevoegen, zouten, peperen en bakken tot het gehakt klaars is (ongeveer 10-15 min)
Tomaten wassen en topje afsnijden
Met de theelepel de tomaat uithollen
Met gehakt en champignons invullen
Kaas boven op de tomaten strooien
Met de erwten en peterselie (of dille) versieren
Smakelijk!
8 reacties Commentaar verbergen
Het is buitengewoon mooi.Ik wil ’t zeker proeven.Morgen ga ik ’t klaarmaken. Daarna zal ik erover schrijven.
Ik heb ’t gisteren gemaakt. Daar ben ik blij mee want alles is gelukt!!! De tomaatjes van me waren een beetje te rijp maar de rest was super!Mijn gezin is heel tevreden (voor 5 min opgegeten) Bedankt!
toffe site, goede recepten, ga zo verder
het was heerlijk, zeker de aanvulling
O dat lijkt me lekker!
Heel bijzonder en heel erg lekker!
Ziet er ongelooflijk lekker uit!
Ziet er geweldig lekker uit!