Gevulde tomaten met gehakt en champignons recept

    Recept

    Delen
    Gevulde tomaten met gehakt en champignons

    “Juf, is het waar dat grote roofvissen kleine sardientjes opeten?” “Ja, Brammetje, dat is echt waar.” “Maar hoe maken die vissen zo’n blikje open?”

    Ingrediënten:

    6-7 gemiddelde tomaten

    300 gram gehakt

    300 gram champignons

    150 gram ui

    100 gram geraspte kaas

    zout

    peper

    olie

    Bereidingswijze:

    Ui fijn snijden

    Champignons fijn snijden

    Ui in de olie bakken tot ze gouden kleur krijgen

    Champignons toevoegen en bakken

    Gehakt toevoegen, zouten, peperen en bakken tot het gehakt klaars is (ongeveer 10-15 min)

    Tomaten wassen en topje afsnijden

    Met de theelepel de tomaat uithollen

    Met gehakt en champignons invullen

    Kaas boven op de tomaten strooien

    Met de erwten en peterselie (of dille) versieren

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    8 reacties Commentaar verbergen

    Het is buitengewoon mooi.Ik wil ’t zeker proeven.Morgen ga ik ’t klaarmaken. Daarna zal ik erover schrijven.

    Ik heb ’t gisteren gemaakt. Daar ben ik blij mee want alles is gelukt!!! De tomaatjes van me waren een beetje te rijp maar de rest was super!Mijn gezin is heel tevreden (voor 5 min opgegeten) Bedankt!

    Voeg je reactie toe