Tartaarsaus recept

    Recept

    Delen
    Tartaarsaus

    Tartaarsaus doet het niet alleen goed bij frietjes. Het is ook een ideale saus bij gebakken vissoorten allerhande. Bij een gebakken moot kabeljauw is het een klassieker. En bij gebakken paling ook. In feite komt echter elk stukje vis dat eerst de pan in gedraaid werd en proletarisch werd gebakken in wat boter in aanmerking.

    Ingredienten
    Voor 4 Personen:

    – 1/4 L mayonaise
    – 2 augurken (super fijngehakt)
    – 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
    – 1/2 eetlepel bieslook (fijngehakt)
    – 2 theelepels citroensap
    – enkele druppels tabasco
    – peper en zout

    Bereidingswijze:

    Augurken fijnhakken

    Verse kruiden fijn hakken

    Doe de mayonaise in een kom en roer er de andere ingredienten onder. Breng op smaak met peper en zout.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe