Taartjes met mangocreme en fruit recept

    Recept

    Delen

    Bekijk dit lekkere taartje recept hier!

    Ingrediënten:

    250-300 g bladerdeeg

    crème:

    200 g Mascarpone
    1 mango
    250 ml slagroom 33-35%
    100-150 g suiker

    ook:

    fruit om te versieren (ik had druiven, frambozen,aardbeien)

    Taartjes met mangocrem en fruit recept1

    Bereidingswijze:

    Leg het deeg in de kleine ronde silicone vormpjes. Druk mooi aan en snijd het overtollige deeg bovenaan gelijk af met de vorm. Zet ze in de voorverwarmde tot 180° oven voor 15 min. Voor de crème: schil de mango, verwijder de pit en snijd in stukjes.

    Taartjes met mangocrem en fruit recept2

    Laat de stukjes in de blender vermalen.

    Taartjes met mangocrem en fruit recept3

    Doe de koele slagroom met suiker in een kom. Klop met een slagroomklopper. De room wordt echter beter en luchtiger als de suiker pas tegen het eind wordt toegevoegd.

    Taartjes met mangocrem en fruit recept4

    Voeg de Mascarpone en de mangocrème bij en meng voorzichtig onder elkaar. Vul de vormpjes met de mangocrème en versier ze met fruit.

    Taartjes met mangocrem en fruit recept5

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe