Recept
Drie haaien zien een surfer zegt een haai tegen de anderen:kijk jongens ons eten word geserveerd op een bordje.
Ingrediënten:
Biscuit:
3 eieren
200 gr suiker
150-200 gr bloem
Soufflé:
20 gelatine
5-6 sinaasappels
500 ml room 33-35%
200 gr suiker
Bereidingswijze:
De gelatine laten weken 1 uur in 150 ml gekookt koud water
Voor biscuit: eieren met suiker opkloppen
Het bloem toevoegen en goed mengen
De bakvorm (die van me is 20x30cm en 5cm de hoogte) met bakpapier bekleden, in de oven zetten op 180° voor 30 min
Voor soufflé: sinaasappels uitpersen(200-250 ml sap)
De gelatine tot kookpunt brengen, een beetje afkoelen
De room met suiker opkloppen
De slagroom, sap en gelatine mengen en voor 1-2 uur in de koelkast zetten
Het mengsel op biscuit afgieten, gelijk maken en in de koelkast plaatsen voor 7-8 uur. Daarna in stukken snijden
Smakelijk!
8 reacties Commentaar verbergen
Fijn overzicht, goeie recepten. Menig avond aan tafel en in de keuken kunnen redden met uw recepten. bedankt!
Wat leuk al die recepten.
Groetjes.
deze taart is heel makkelijk te maken.ook heel lekker
lijkt me heel lekker, ga ik snel proberen
Ik heb het een keertje gehad en het is heeeeeel lekker!
Ze zijn lekker zeg!!!
Ziet er heerlijk uit. Blijft deze taart paar dagen ggoed of moet je gelijk eten??
Mari, 1-2 dagen is geen probleem, de taart zal vers en lekker blijven