Taart met apelsin soufflé recept

    Recept

    Delen
    Taart met apelsin soufflé

    Drie haaien zien een surfer zegt een haai tegen de anderen:kijk jongens ons eten word geserveerd op een bordje.

    Ingrediënten:

    Biscuit:

    3 eieren
    200 gr suiker
    150-200 gr bloem

    Soufflé:

    20 gelatine
    5-6 sinaasappels
    500 ml room 33-35%
    200 gr suiker

    Bereidingswijze:

    De gelatine laten weken 1 uur in 150 ml gekookt koud water

    Voor biscuit:  eieren met suiker opkloppen

    Het bloem toevoegen en goed mengen

    De bakvorm (die van me is 20x30cm en 5cm de hoogte) met bakpapier bekleden, in de oven zetten op 180° voor 30 min

    Voor soufflé: sinaasappels uitpersen(200-250 ml sap)

    De gelatine tot kookpunt brengen, een beetje afkoelen

    De room met suiker opkloppen

    De slagroom, sap en gelatine mengen en voor 1-2 uur in de koelkast zetten

    Het mengsel op biscuit afgieten, gelijk maken en in de koelkast plaatsen voor 7-8 uur. Daarna in stukken snijden

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    8 reacties Commentaar verbergen

    Fijn overzicht, goeie recepten. Menig avond aan tafel en in de keuken kunnen redden met uw recepten. bedankt!

    Voeg je reactie toe