Stek met citroen en appelsien recept

    Recept

    Delen

    Stek met de ideale combinatie van citroen en appelsien erbij. Iets hartigs en iets zoets met een specifiek accent van vlees… Overheerlijk!.. Proeven? Vooruit!

    Ingrediënten:

    * 500 gr rundvlees
    * 1 citroen
    * 1 appelsien (200 gr)
    * 3 teentjes knoflook
    * zout
    * peper
    * olie

    Bereidingswijze:

    Schil de citroen of appelsien met een dunschiller.

    Schil raspen

    en vruchten uitpersen.

    Het rundvlees in stukjes snijden. Daarna de plakjes vlees plat stampen of slaan, zouten  en peperen

    Het vlees in de sap leggen

    Geperste knoflook toevoegen en voor 35-40 min laten staan

    Met een beetje olie laten bakken langs beide kanten op een warm vuur.

    Geraspte schil toevoegen en nog 15 min laten bakken onder een deksel.

    Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    5 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe