Stek met citroen en appelsien recept

Recept

Delen

Stek met de ideale combinatie van citroen en appelsien erbij. Iets hartigs en iets zoets met een specifiek accent van vlees… Overheerlijk!.. Proeven? Vooruit!

Ingrediënten:

* 500 gr rundvlees
* 1 citroen
* 1 appelsien (200 gr)
* 3 teentjes knoflook
* zout
* peper
* olie

Bereidingswijze:

Schil de citroen of appelsien met een dunschiller.

Schil raspen

en vruchten uitpersen.

Het rundvlees in stukjes snijden. Daarna de plakjes vlees plat stampen of slaan, zouten  en peperen

Het vlees in de sap leggen

Geperste knoflook toevoegen en voor 35-40 min laten staan

Met een beetje olie laten bakken langs beide kanten op een warm vuur.

Geraspte schil toevoegen en nog 15 min laten bakken onder een deksel.

Eet smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

5 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe