Recept
Stek met de ideale combinatie van citroen en appelsien erbij. Iets hartigs en iets zoets met een specifiek accent van vlees… Overheerlijk!.. Proeven? Vooruit!
Ingrediënten:
* 500 gr rundvlees
* 1 citroen
* 1 appelsien (200 gr)
* 3 teentjes knoflook
* zout
* peper
* olie
Bereidingswijze:
Schil de citroen of appelsien met een dunschiller.
Schil raspen
en vruchten uitpersen.
Het rundvlees in stukjes snijden. Daarna de plakjes vlees plat stampen of slaan, zouten en peperen
Het vlees in de sap leggen
Geperste knoflook toevoegen en voor 35-40 min laten staan
Met een beetje olie laten bakken langs beide kanten op een warm vuur.
Geraspte schil toevoegen en nog 15 min laten bakken onder een deksel.
Eet smakelijk!
5 reacties Commentaar verbergen
Lekker dat stek !
Danku
Dank voor het idee!
dat ziet er lekker uit zeg
ik heb het hier lekker naar mijn zin.
ik heb dit gisteren al gedaan, het was erg lekker.