Spaghetti met champignonsaus recept

    Recept

    Delen
    Spaghetti met champignonsaus

    Deze saus is ook heel lekker met aardappelpuree of rijst.

    Ingrediënten:

    200gr spaghetti of andere deegwaren

    Saus:
    2 grote ajuinen
    300 gr champignons
    250 ml room 10-15%
    verse kruiden(peterselie,dille, bieslook)
    zout
    peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Ajuin fijn hakken

    Champignons snijden in gewenste grootte

    Verse kruiden fijn hakken

    Ajuinen in een beetje olie laten bakken totdat die zacht worden

    Champignons toevoegen en 10min laten bakken

    Room toevoegen, aan het koken brengen en van het vuur halen

    Spaghetti laten koken zoals op de verpakking is aangeduid. Spaghetti op de borden plaatsen, met saus overgieten en een  beetje verse kruiden bovenop strooien.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    3 reacties Commentaar verbergen

    Ik moest me bijna schamen, maar ik heb dan nog nooit champignonsaus gemaakt. En het ziet er altijd zo lekker uit.

    Voeg je reactie toe