Spaghetti carbonara recept

    Recept

    Delen
    Spaghetti carbonara

    Serveer bij de spaghetti, om er een echte Italiaanse maaltijd van te maken, warm ciabatta brood en tomaten-basilicumsalade.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    450 g spaghetti
    25 g boter
    225 g rauwe ham
    3 eieren
    3 dl room
    50 g Parmezaan
    2 eetlepels fijngehakte peterselie

    Bereidingswijze:

    – Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten, kokend water. Smelt de boter in een pan.

    – Snijd de ham in blokjes en doe ze in de pan. Bak er gedurende 5 min tot mooi kleur.

    – Roer eieren, room, zout en peper en giet dit in de pan. Zet het vuur lager. Roer 2 min door (het mengsel moet indikken, maar nog niet stolt).

    – Voeg de geraspte kaas toe en verhit het gedurende 1 min.

    -De spaghetti moet u afgieten. Doe het in een voorverwarmde schaal.

    -Giet de saus erover en meng alles door.

    -Bestrooi dan met de fijngehakte peterselie.

    -Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Mijn kinderen zijn dol op spaghetti carbonara, morgen ga ik dit zeker maken, bedankt voor uw recept!

    Voeg je reactie toe