Spaghetti Bolognese met gehakt recept

    Recept

    Delen
    Spaghetti Bolognese

    Zelf te maken?.. Lekker, makkelijk en snel!

    Ingrediënten voor 4 personen:

    * 400 g spaghetti
    * 400 g gemengd gehakt
    * 250 g tomaten
    * 200 g wortels
    * 150 g uien
    * olie
    * zout
    * peper
    * kruiden (naar je smaak)
    * geraspte kaas – eventueel

    Bereidingswijze:

    Snijd de ui fijn en fruit deze in  een beetje olie

    Voeg de geraspte wortels toe en bak nog 2-3 min

    Voeg de tomaten toe en bak nog 5 min

    Voeg het gehakt en kruiden toe, breng op smaak met zout en peper en bak tot het gaar is (ong. 20 min)

    Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.

    Meng de saus onder de spaghetti. Bestrooi eventueel met geraspte kaas.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    De Spaghetti was overheerlijk, heb hem zelfs al 2x in 1 week gemaakt.
    Men ventje en zelfs de kindjes vinden het heerlijk

    Deze is lekker en simpel. Zelf voeg ik altijd knoflook (gezond, op het laatst toevoegen)en vaak ook een biologische tomatensaus. Lekker lang laten pruttelen is prima. En natuurlijk de spaghetti al dente maken! Ook lekker: op het laatst nog wat verse plakjes tomaat er bij doen. En doe er vooral ook oregan bij!!!!

    Voeg je reactie toe