Sinaasappel met kersensap recept

Recept

Delen
Sinaasappel met kersensap

Waarom kijkt een dom blondje zo lang naar een pak sinaasappelsap?
Op het pak staat geconcentreerd.

Ingrediënten:

5-6 sinaasappels
500 ml kersensiroop
100 gr suiker
25 gr gelatine

Bereidingswijze:

Gelatine in 150 ml gekookt koud water oplossen en laten 1uur

Sinaasappels wassen, in 2 snijden en het binnenste met een lepel verwijderen

Kersensiroop in een kookpot gieten

Suiker toevoegen, roeren en tot kookpunt brengen

In het kersensiroop gelatine toevoegen tot kookpunt brengen maar niet laten koken

Het kersensiroop laten afkoelen, dan in sinaasappelschilvormen gieten en laten in de koelkast voor 5-6 u

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

2 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe