Sinaasappel met kersensap recept

    Recept

    Delen
    Sinaasappel met kersensap

    Waarom kijkt een dom blondje zo lang naar een pak sinaasappelsap?
    Op het pak staat geconcentreerd.

    Ingrediënten:

    5-6 sinaasappels
    500 ml kersensiroop
    100 gr suiker
    25 gr gelatine

    Bereidingswijze:

    Gelatine in 150 ml gekookt koud water oplossen en laten 1uur

    Sinaasappels wassen, in 2 snijden en het binnenste met een lepel verwijderen

    Kersensiroop in een kookpot gieten

    Suiker toevoegen, roeren en tot kookpunt brengen

    In het kersensiroop gelatine toevoegen tot kookpunt brengen maar niet laten koken

    Het kersensiroop laten afkoelen, dan in sinaasappelschilvormen gieten en laten in de koelkast voor 5-6 u

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe