Schnitzel met mosterd en ei recept

    Recept

    Delen
    Schnitzel met mosterd en ei

    Een eekhoorn, een haas en een schildpad zitten met z’n drieën in een café. Ze vervelen zich te pletter. Uiteindelijk zegt de schildpad: “Zal ik mijn kaarten thuis gaan halen?” De eekhoorn en de haas vinden het best, dan hebben ze in elk geval wat te doen. De schildpad gaat op weg. Maar tegen sluitingstijd is de schildpad nog niet terug! De eekhoorn vraagt aan de haas: “Zullen we maar wat gaan drinken?” Horen ze een boze stem bij de deur: “Als jullie dat doen”, ga ik mijn kaarten NIET halen!”  

    Ingrediënten:

    500 gr varkensvlees(filet)
    1 ei
    1-2 el mosterd
    paneermeel
    zout
    olie

    Bereidingswijze:

    Het varkensvlees in stukjes snijden

    Ei opkloppen

    1-25 el mosterd toevoegen , zouten en mixen

    Haal dan de schnitzels een voor een eerst aan beide kanten door het eimengsel

    en wentel ze vervolgens door het paneermeel. Schud overtollig paneermeel eraf.

    Braden met wat olie 6-8 min goudbruin

    en aan de andere kant 6-8 min

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Ik vind het een geweldige site, staat bij de favorieten en wordt bijna dagelijks geraadpleegd.

    Voeg je reactie toe