Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/howto133/public_html/besterecepten.nl/wp-content/themes/n/functions.php on line 73
Saté van varkensvlees recept - Beste Recepten

Saté van varkensvlees recept

    Recept

    Delen

    Saté van varkensvlees! Zacht van binnen, het mooiste bruin van buiten en een smaak die de grootste prater stil krijgt…   De saté kan worden klaargemaakt onder de grill van de oven, op een tafelgrill of op de barbecue. Het vlees is op alle manieren in circa 8 minuten gaar.

    Ingrediënten:

    2 kg varkensvlees
    300 g uien
    250 ml appelazijn 6%
    3 eetlepel satékruiden licht gezouten

     

    Bereidingswijze:

    Pel de uien en snijd ze fijn

    Snijd het vlees in blokjes

    Voeg de uien bij

    Kruid goed met satékruiden, voeg de azijn in één keer toe

    Meng goed en laat  het mengsel 5-6 u in de koelkast

    Rijg het vlees aan de satépennen en rooster dit op een houtskoolvuurtjes bruin en gaar. Regelmatig keren zodat alle kanten bruin worden.

     

    Eet smakelijk!

     

     

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe