Recept
Verhaal van een missionaris: Ik doopte eens een indiaan en zei: ‘Nu heet je voortaan Fransico en niet meer Lichte Maan’. Ik vertelde nog meer dingen en ook dat hij op vrijdag geen vlees, maar vis moest eten. Weken later bezocht ik de man en deze zat net aan de maaltijd, het gebraden konijn was zojuist aan stukken gesneden. ‘Fransico, het is vrijdag vandaag, dan moet je vis eten…’ ‘Pater, ik giet water op het konijn en ik zeg: nu heet je voortaan vis en niet meer konijn!’
Ingrediënten:
300 gram gekookte kipfilet
300 gram ananas ( vers of uit blik)
150 gram gekookte rijst
1 blik mais(380 gram)
mayonaise
zout
Bereidingswijze:
Kipfilet fijn snijden
Ananas in blokjes snijden ( niet te groot)
Ananas, kipfilet, mais en rijst samen mengen en zouten
Mayonaise toevoegen en goed mengen
Smakelijk!
4 reacties Commentaar verbergen
Zeer smakelijke salade, ik heb het op mijn verjaardag gemaakt, niks over. Dank u voor het recept
Wat een heerlijke recepten toch allemaal!
lekker
smaaksensatie!!