Salade “auerhoennest” recept

    Recept

    Delen
    Salade met kip en aardappelen

    Na het etentje in het exclusieve restaurant merkt Stella op: `Zelfs in mijn nachtmerries heb ik nog niet zo`n beroerde,smakeloze en in elkaar geflanste warme prak voorgeschoteld gekregen.` Tja,`is de reactie van Jantje,`je had inderdaad net zo goed zelf kunnen koken.

    Ingrediënten:

    500 gr kipfilet
    5 gekookte eieren
    500 gr aardappelen
    100 gr uien
    250 gr komkommers
    peterselie, bieslook,dille
    zout
    mayonaise
    olie
    3 kwarteleieren voor versiering

    Bereidingswijze:

    Kipfilet 15-20 min laten koken , afkoelen

    Fijn snijden

    Ui in fijn blokjes snijden

    Gesneden ui met kokend water overgieten en laten 2-3 min staan

    Aardappelen schillen en in reepjes snijden

    Bakken in veel olie

    Komkommers in reepjes snijden

    Eiwit en eidooiers van elkaar scheiden, eiwit fijn raspen

    Peterselie, bieslook en dille fijn hakken

    Aardappelen, ui, kipfilet, komkommers, eiwit  samen mengen (een beetje aardappelen laten staan voor versiering), zouten.

    Mayonaise toevoegen

    In slakom plaatsen

    Gehakte kruiden in het midden leggen, aardappelen aan de rand. In het midden gekookte kwarteleieren plaatsen.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    wanneer er bezoek bij jullie zijn,kunnen jullie het maken.het is supper lekker.

    Voeg je reactie toe