Rundvlees met champignons en roomsaus recept

    Recept

    Delen
    Rundvlees met champignons en roomsaus recept

    Het is de moeite waard om dat zelf te maken!

    Ingrediënten:

    * 200 g deegwaren
    * 500 g  rundvlees
    * 300 g champignons
    * prei
    * chili-peper
    * zout
    * zwarte peper
    * olie

    Voor de saus:

    * 150 g roomkaas
    * 200 ml room (10-20%)
    * 150 g Parmezaan
    * 1/2 theelepel muskaatnoot
    * zout

    Bereidingswijze:

    Het vlees in kleine blokjes snijden en   met wat olie onder een deksel laten bakken gedurende 30 min

    De prei fijn snijden

    Chili schoonmaken, ontpitten, afspoelen en in fijne reepjes snijden.

    Champignons snijden

    Prei en chili tot vlees toevoegen

    De champignons toevoegen, zouten, peperen en nog 15-20 min onder deksel laten bakken

    Saus bereiden:

    De roomkaas, room en geraspte Parmezaan goed mengen , zouten en peperen. Muskaatnoot toevoegen en tot kookpunt brengen. Laten zachtjes koken en blijven roeren  tot de saus dik begint te worden.

    Macaroni of andere deegwaren laten koken (zie op verpakking)

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe