0 0
Pudding “dag-nacht” recept

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pudding “dag-nacht” recept

Recept

Delen
Pudding Dag-nacht

In een café vraagt een man een glas water. Water?, zegt de barkeeper, man neem een lekker pilsje! Nee, geef mij maar een glas water. Als jij zou hebben wat ik heb, zou jij het zelfde vragen. Wat heb je dan? Geen geld, is het antwoord.

Ingrediënten:

100 gr witte chocolade
100 gr donkere chokolade( zwaart- of melkchocolade)
500 ml room 30-35%
150 gr suiker
10 gr gelatine

Bereidingswijze:

Gelatine laten wekken in 150 ml water

Dan gelatine opwarmen maar niet laten koken. Afkoelen tot kamertemperatuur

Witte chocolade laten smelten boven het kokend water, afkoelen tot kamertemperatuur

Donkere chocolade laten smelten boven het kokend water in andere potje, afkoelen

Room met suiker opkloppen

Room in twee gelijke porties verdelen, in ene witte chocolade toevoegen

Voeg de helft van gelatine toe

In andere helft van room donkere chocolade toevoegen

De rest van gelatine toevoegen en goed mengen

In vormen leggen: aan ene kant donkere en aan de andere kant witte. In de koelkast laten rusten voor 5-6 uur.

Smakelijk!

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

2 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe