Pasta of boekweit met Kipfilet en champignons recept

    Recept

    Delen
    Pasta of boekweit met Kipfilet en champignons

    Een koe loopt vreselijk te hoesten. “Wat is er met jou aan de hand?” vraagt een andere koe. “Ah de boer,” moppert de koe , “die heeft gisteren het hek weer eens laten open staan en nu ben ik verkouden.”

    Ingrediënten voor 4-5 personen:

    500 gr kipfilet
    300 gr champignons
    200 gr ui
    500 gr boekweit of pasta
    zout
    peper
    olie
    peterselie

    Bereidingswijze:

    Ui snijden in fijne stukjes

    Champignons in schijfjes snijden

    Kipfilet in blokjes snijden

    Ui bakken in olie tot gouden kleur

    Champignons toevoegen en 10 min bakken

    Kipfilet toevoegen en bakken onder de deksel nog 20-25 min. Wanneer het klaar is,  bestrooien met gehakte peterselie.

    Als garnituur mag  je boekweit of pasta koken (bereidingswijze staat op verpakking)

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    het is superleuk om lekkere gerechten te vinden hier!
    soms red je mijn avond! hahaha

    Voeg je reactie toe