Pasta met champignons en tomaatjes recept

Recept

Delen
Pasta met champignons en tomaatjes

Vliegje: “Mama mag ik naar het theater?” Mama: “Ja maar pas op voor het applaus.”

Ingrediënten:

250 gr pasta (spaghetti)
300 gr champignons
300 gr tomaten
200 ml slagroom
150 gr uien
zout, peper
olie

Bereidingswijze:

Ui fijn hakken

Champignons in kleine blokjes snijden

Tomaten in blokjes snijden

De uien met olie (3el) braden

Champignons toevoegen, nog 15 min braden

De tomaten en slagroom toevoegen, zouten en peperen, 5-7 min laten zachtjes koken

Kook de pasta in ruim zout water. Betrouw de kooktijden vermeld op de verpakking niet helemaal. Proef regelmatig, en wanneer ze naar uw smaak, het liefst ‘ al dente ‘, gaar zijn moet je ze afgieten en onmiddellijk vermengen met de saus welke warm klaar staat.

Spaghetti met champignons en tomaatjes roeren

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Eèn reactie Commentaar verbergen

Ge-wel-dig wat een recepten en erg leuk. Ik ben veganist en heb er, met wat aanpassingen, al heel wat af gehaald, dikke pluim.

Voeg je reactie toe