Pasta met champignons en tomaatjes recept

    Recept

    Delen
    Pasta met champignons en tomaatjes

    Vliegje: “Mama mag ik naar het theater?” Mama: “Ja maar pas op voor het applaus.”

    Ingrediënten:

    250 gr pasta (spaghetti)
    300 gr champignons
    300 gr tomaten
    200 ml slagroom
    150 gr uien
    zout, peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Ui fijn hakken

    Champignons in kleine blokjes snijden

    Tomaten in blokjes snijden

    De uien met olie (3el) braden

    Champignons toevoegen, nog 15 min braden

    De tomaten en slagroom toevoegen, zouten en peperen, 5-7 min laten zachtjes koken

    Kook de pasta in ruim zout water. Betrouw de kooktijden vermeld op de verpakking niet helemaal. Proef regelmatig, en wanneer ze naar uw smaak, het liefst ‘ al dente ‘, gaar zijn moet je ze afgieten en onmiddellijk vermengen met de saus welke warm klaar staat.

    Spaghetti met champignons en tomaatjes roeren

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Eèn reactie Commentaar verbergen

    Ge-wel-dig wat een recepten en erg leuk. Ik ben veganist en heb er, met wat aanpassingen, al heel wat af gehaald, dikke pluim.

    Voeg je reactie toe