Recept
Volwaardige maaltijdsalade met krokante aardappeltjes!
Ingrediënten voor 3-4 personen:
* 500 g aardappelen
* 150 g kippenborst
* 150 g paprika
* 1 ui
* dille, peterselie
* 1-2 el mayonaise
* kwarteleieren(9-12 st.)
* zout
* peper
* olie
Bereidingswijze:
Kook de kippenborst tot gaar (20 min)
Snijd in blokjes
Snijd een ui in kleine blokjes en Giet kokend water over de ui, dan laat dit in koud water 10 min om de bittere smaak weg te krijgen.
Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
Hak de kruiden heel fijn
Meng alle ingrediënten samen
Rasp de aardappelen
Frituur de aardappelen en laat die afkoelen
Leg de salade op een bord
De krokante aardappelen erop en gekookte eieren erboven
Smakelijk eten!
4 reacties Commentaar verbergen
Heb het gisteren nog klaargemaakt en we vonden het prima.
Ik ga het eens proberen en dan zal ik het zien
Zo lekker krokant!
ziet er lekker uit