Paprika gevulde met kaas en eieren recept

    Recept

    Delen
    Paprika gevulde met kaas en eieren

    Een man en een vrouw eten samen in een restaurant, maar het eten is vreselijk. De vrouw tegen de man: `Bah, dat eten is echt allerbelabberdst `Ja, zegt de man `We hadden net zo goed thuis kunnen eten             

    Ingrediënten:

    3 paprika’s(van verschillende kleuren)
    300 gr kaas
    3 eieren
    2-3 teentjes knoflook
    mayonaise

    Bereidingswijze:

    Paprika’s wassen en ontpitten

    De kaas fijn raspen

    De geraspte kaas, geperste knoflook en 1-2 el mayonaise mengen

    Het mengsel erin doen en over   verdelen

    In het gaatje een gekookt ei plaatsen. Laten in de koelkast 3-4 uur en met een scherpe mes doorsnijden

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    5 reacties Commentaar verbergen

    Het is niet dicht, u moet op “volledig recept” drukken om het recept te bekijken, het staat juist ne e mop.

    Voeg je reactie toe