Paprika gevulde met kaas en eieren recept

Recept

Delen
Paprika gevulde met kaas en eieren

Een man en een vrouw eten samen in een restaurant, maar het eten is vreselijk. De vrouw tegen de man: `Bah, dat eten is echt allerbelabberdst `Ja, zegt de man `We hadden net zo goed thuis kunnen eten             

Ingrediënten:

3 paprika’s(van verschillende kleuren)
300 gr kaas
3 eieren
2-3 teentjes knoflook
mayonaise

Bereidingswijze:

Paprika’s wassen en ontpitten

De kaas fijn raspen

De geraspte kaas, geperste knoflook en 1-2 el mayonaise mengen

Het mengsel erin doen en over   verdelen

In het gaatje een gekookt ei plaatsen. Laten in de koelkast 3-4 uur en met een scherpe mes doorsnijden

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

5 reacties Commentaar verbergen

Het is niet dicht, u moet op “volledig recept” drukken om het recept te bekijken, het staat juist ne e mop.

Voeg je reactie toe