Pannenkoeken met vulling gebakken in de oven recept

    Recept

    Delen
    Pannenkoeken met vulling

    Iedereen eet graag pannenkoeken en de meeste mensen eten ze als dessert, hier wil ik een recept van pannenkoeken voorstellen als een voorgerecht.

    Ingrediënten:

    6-8 pannenkoeken (recept pannenkoeken)
    3 eieren
    150 gr gekookte rijst
    Bieslook, dille, pijpajuin, peterselie
    250 gr ham
    100 gr kaas
    1 ui
    zout
    peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Eieren fijn raspen

    Verse kruiden fijn hakken

    Eieren, rijst en verse kruiden samen mengen, peperen en zouten

    Vulling op de pannenkoek plaatsen

    Als een envelop plooien

    In de ovenvorm plaatsen

    Ui fijn in blokjes snijden

    Ham in blokjes snijden

    Met een beetje olie ui in de pan bakken

    Ham toevoegen en nog een beetje bakken

    Kaas raspen of geraspte gebruiken

    Gebakken ham met ui op de pannenkoeken plaatsen

    Met kaas bestrooien en in de voorverwarmde tot 180°C oven plaatsen voor ongeveer 25min

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    8 reacties Commentaar verbergen

    Ik had de vulling een beetje droog gevonden en heb 1 eetlepel mayonaise erin gedaan, het was superlekker! Dank u voor het recept!

    Voeg je reactie toe