Paddestoelenpuree recept

    Recept

    Delen
    Paddestoelen puree

    Ingrediënten:

    * 500 gr paddenstoelen (ik had champignons)
    * 2-3 uien
    * 3-4 teentjes look
    * olijfolie
    * zout
    * peper

    Bereidingswijze:

    De paddenstoelen laten koken (champignons genoeg 5-10 min, andere sorten 15-20 min) en in een blender plaatsen

    Blenderen

    Uien fijn snijden

    Met wat olie bakken tot gouden kleur

    De paddenstoelen en de uien mengen

    Geperste knoflook bijvoegen en goed mengen

    De paddenstoelen een uurtje laten rusten op kamertemperatuur.
    Eet de paddenstoelenpuree met geroosterd brood.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    5 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe