Paasbisquit recept

    Recept

    Delen
    Paascake

    Wat is de verleden tijd van een komkommer?
    *
    Een kwamkwammer

    Ingrediënten:

    Biscuit:

    150 gr suiker
    150 gr bloem
    3 eieren

    Soufflé:

    200 ml slagroom (33-35%)
    200 ml volle melk
    100 gr suiker
    10 gr gelatine

    1 blik abrikozen

    Bereidingswijze:

    Gelatine weken  in 150 ml koud water (1 uur)

    Daarna gelatine opwarmen tot volledige oplossing, niet koken!

    Voor biscuit: eieren met suiker opkloppen

    Bloem toevoegen, mengen

    Een bakvorm (ik heb die van 20x30cm) bekleden met bakpapier, de deeg afleggen. In de oven plaatsen op 180° voor 15-20 min

    Soufflé maken:

    De slagroom met suiker opkloppen

    Melk toevoegen en mengen
    Gelatine toevoegen, mengen en laten 10-15 min in de koelkast afkoelen

    Leg soufflé op afgekoelde koek, maak gelijk en zet in de koelkast voor 5-6 uren

    Met behulp van een koekvorm figuurtjes afsnijden in vorm van een ei.

    Van abrikozen het bovenste deel afsnijden (dit ’s eidooier)

    “Eidooiers”  op “eieren” leggen.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe