0 0
Oranje gelatine dessert

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Oranje gelatine dessert

Recept

Delen

 

Licht, verfrissend, met een lichte zuursmaak. Dit dessert zal een prachtig einde van de feestelijke eten zijn. Ook is het onmisbaar bij warm weer.

Ingrediënten voor 6-7 personen:

 

3 sinaasappelen
200 g suiker
20 g gelatine

 

Bereidingswijze:

Week de gelatineblaadjes 5 à 10 minuten in gekookt koud water.

Pers de sinaasappels uit

Snijd de schillen in stukjes

Leg in een pan, voeg 1 liter water, breng het aan de kook en laat 10 min koken

Giet door een zeef en laat afkoelen tot 40-50°. Voeg de suiker en gelatine toe. Breng het aan de kook (niet laten koken!)

Voeg de sap toe

Giet  gelei in de vormpjes en laat dit opstijven (5 u in de koelkast)

 

Smakelijk!

 

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Voeg je reactie toe