Omelet met ham en tomaat recept

Recept

Delen
Omelet met ham en tomaat

Een man vroeg zijn jonge vrouw:
– Ik kan het niet begrijpen, schat, of  wel is de biefstuk taai, of  is de  mes bot?
– Schat, dit is geen steak – dit is pudding.

Ingrediënten:

200 gr ham
200 gr tomaten
4 eieren
200 ml melk
150 gr uien
1 tl bloem
zout
peper
olie

Bereidingswijze:

Uien fijn snijden

Ham in blokjes snijden

Tomaatjes in blokjes snijden

De ui goudkleurig stoven.

De ham toevoegen , 2-3 min laten braden

Het mengsel in een bakvorm leggen

De tomaatjes erboven

De eieren met zout en wat peper opkloppen

Bloem toevoegen en goed mixen

Melk toevoegen en goed mengen

Het  beslag er op gieten. In de oven zetten op 180°  voor 20-25 min

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

4 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe