Omelet met ham en tomaat recept

    Recept

    Delen
    Omelet met ham en tomaat

    Een man vroeg zijn jonge vrouw:
    – Ik kan het niet begrijpen, schat, of  wel is de biefstuk taai, of  is de  mes bot?
    – Schat, dit is geen steak – dit is pudding.

    Ingrediënten:

    200 gr ham
    200 gr tomaten
    4 eieren
    200 ml melk
    150 gr uien
    1 tl bloem
    zout
    peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Uien fijn snijden

    Ham in blokjes snijden

    Tomaatjes in blokjes snijden

    De ui goudkleurig stoven.

    De ham toevoegen , 2-3 min laten braden

    Het mengsel in een bakvorm leggen

    De tomaatjes erboven

    De eieren met zout en wat peper opkloppen

    Bloem toevoegen en goed mixen

    Melk toevoegen en goed mengen

    Het  beslag er op gieten. In de oven zetten op 180°  voor 20-25 min

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe