Lever met appels recept

    Recept

    Delen
    Lever met appels

    Belangrijke bronnen van vitamine A zijn alleen dierlijke producten en onder andere: lever!

    Ingrediënten:

    500 gr kippenlever
    400 gr zure appels
    1 grote ui
    olie
    zout

    Bereidingswijze:

    Ui in halfronden snijden

    Lever in niet te grote stukjes snijden

    Appels schillen, klokhuizen verwijderen en raspen

    Ui in olie bakken tot gouden kleur

    Lever toevoegen en 5 min laten bakken

    Appels erbij voegen, een beetje zouten en 10 min laten bakken

    U mag ook een beetje room 33% toevoegen voor laatste 5 min, het maakt de smaak zachter.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Goud van oud
    was al bekend bij mijn oma
    (60jaar geleden)
    Kombineer met rode kool met peperkoek er in …lekker….

    Voeg je reactie toe