Lever met appels recept

    Recept

    Delen
    Lever met appels

    Belangrijke bronnen van vitamine A zijn alleen dierlijke producten en onder andere: lever!

    Ingrediënten:

    500 gr kippenlever
    400 gr zure appels
    1 grote ui
    olie
    zout

    Bereidingswijze:

    Ui in halfronden snijden

    Lever in niet te grote stukjes snijden

    Appels schillen, klokhuizen verwijderen en raspen

    Ui in olie bakken tot gouden kleur

    Lever toevoegen en 5 min laten bakken

    Appels erbij voegen, een beetje zouten en 10 min laten bakken

    U mag ook een beetje room 33% toevoegen voor laatste 5 min, het maakt de smaak zachter.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Lekker, ik heb nog wel meer van je site af geplukt en het smaakt allemaal heel lekker

    Goud van oud
    was al bekend bij mijn oma
    (60jaar geleden)
    Kombineer met rode kool met peperkoek er in …lekker….

    Voeg je reactie toe