Lamsvlees met boontjes en tomaten

Recept

Delen

 

Lamsvlees is lekker om te bakken, te braden, te roosteren of te stoven. Dit vlees krijg je mals en ontzettend lekker!

Ingrediënten voor 5-6 personen:

800 g lamsvlees
400 g boontjes
1 prei
olie
zout
peper
1 koffielepel lamskruiden

Bereidingswijze:

Was en snijd de prei

Was de tomaatjes in snijd in 4

 

Bak de prei met een beetje olie 1-2 min

 

Leg het vlees erop, kruid met  zout en peper en bak 15 min van beide kanten

Voeg de boontjes toe, laat ze stomen gedurende 10-12 min onder een deksel

 

Voeg de tomaatjes toe, laat ze nog 5-7 min stomen, mix en breng op smaak met lamskruiden.

Je kan ze dan serveren met een portie witte rijst.

Smakelijk!

 

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Voeg je reactie toe