Lamsvlees met boontjes en tomaten

    Recept

    Delen

     

    Lamsvlees is lekker om te bakken, te braden, te roosteren of te stoven. Dit vlees krijg je mals en ontzettend lekker!

    Ingrediënten voor 5-6 personen:

    800 g lamsvlees
    400 g boontjes
    1 prei
    olie
    zout
    peper
    1 koffielepel lamskruiden

    Bereidingswijze:

    Was en snijd de prei

    Was de tomaatjes in snijd in 4

     

    Bak de prei met een beetje olie 1-2 min

     

    Leg het vlees erop, kruid met  zout en peper en bak 15 min van beide kanten

    Voeg de boontjes toe, laat ze stomen gedurende 10-12 min onder een deksel

     

    Voeg de tomaatjes toe, laat ze nog 5-7 min stomen, mix en breng op smaak met lamskruiden.

    Je kan ze dan serveren met een portie witte rijst.

    Smakelijk!

     

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe