Lamsbout met tomatensaus recept

    Recept

    Delen

    Lamsbout is heerlijk op de barbecue, ook lekker is lamsbout met artisjokharten. Maar vandaag gaan we lamsbout met tomatensaus en rozemarijn klaar maken.

    Ingrediënten:

     

    500 g lamsvlees
    300 g tomaten uit blik of vers
    1 grote ui
    3 knoflookteentjes
    rozemarijn
    zout
    peper
    olie

     

    Bereidingswijze:

    Snijd de ui en knoflookteentjes fijn

     

     

    Ontvel de tomaten (vers) en mix  ze in een blender tot pulp

    Bak de ui en knoflook 2 min met een beetje olie

    Voeg het vlees toe, zout en peper. Bak het lamsvlees langs twee kanten gedurende 5 minuten

    Voeg de tomaten bij en stoom 20-25 min onder de deksel

    Hak de verse kruiden fijn

    Voeg de kruiden toe en laat ze 5-10 minuten trekken.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe