Kokotten met vis en aardappelen recept

    Recept

    Delen

    De feestdagen zijn weer voorbij en het nieuwe jaar aangebroken.
    Vandaag zondag waardeer je het dan wel om lekker in je eigen huis te zitten met je gezin, je eet weer normaal want er is weer aardig gebunkerd de afgelopen dagen.

    Ingrediënten voor 2 personen:


    * 300 gr visfilet(pangasius,tilapia)
    * 500 gr aardappelen
    * 200 gr uien
    * 1-2 wortels
    * peper
    * zout
    * mayonaise

    Bereidingswijze:

    De ui fijn snijden

    De wortelen raspen

    Vis in stukjes snijden

    De aardappelen in reepjes snijden, op de bodem van kokotten plaatsen en een beetje zouten

    De vis erop , zouten en peperen

    De volgende laag – ui

    En de worteltjes erboven

    Op worteltjes leg maar 1-2 el mayonaise , voeg  50 ml water toe, doe de  dekseltjes erop. Zet in de oven op 180° voor 40-60 min.

    Versier dan met gehakte verse kruiden (peterselie, dille).

    Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe