Kipfilet met rijst en tomaten recept

    Recept

    Delen
    Kipfilet met rijst en tomaten

    Er zitten twee skeletten aan de bar. Zegt de een tegen de barkeeper: “doe mij eens twee bier en een dweil!”

    Ingrediënten:

    500 gr kipfilet
    500 gr tomaten
    150 gr rijst
    2 teentjes knoflook
    zout
    peper
    olie

    Bereidingswijze:

    Rijst laten koken

    Kipfilet en stukjes snijden

    Tomaten in blokjes snijden

    Knoflook fijn hakken

    Kipfilet in de olie bakken

    Tomaten toevoegen, zouten, peperen en bakken 15-20 min

    Rijst toevoegen en laten sudderen 5-7 min

    Knoflook op het einde toevoegen en van het vuur afzetten

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe