Kipfilet met abrikozen recept

    Recept

    Delen
    Kipfilet met abrikozen

    Zitten twee vrienden aan de bar, vraagt de een aan de ander: “Wil je een biertje?”
    Zegt de ander: “Je vraagt een koe toch ook niet of ie hooi lust!”

    Ingrediënten voor 5-6 personen:

    * 1 kg kipfilet
    * 800 gr abrikozen uit blik
    * 150 gr kaas
    * zout
    * peper
    * kruiden naar uw wenst
    * olie

    Bereidingswijze:

    De kipfilet zouten en peperen, kruiden toevoegen en laten 20-30 min in de koelkast

    De kaas raspen

    De kipfilet snijden, maar snijd hem niet helemaal door, laat de laatste centimeter van de kipfilet (over de hele lengte) aan elkaar zitten.

    Op elke stukje kipfilet 2-3 halfabrikozen leggen

    De kaas erop

    Oprollen en met een tandstokje dichtmaken

    Deze rolletjes bakken een beetje (ong.7-10 min) van alle kanten

    De rest van de abrikozen in stukjes snijden

    Gesneden abrikozen en abrikozensap toevoegen en 20-25 min samen stomen

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    10 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe