Kipfilet gevuld met champignons

    Recept

    Delen
    Kipfilet gevuld met champignons

    Gevulde vlees is altijd lekker, maar kip met champignons is de beste daarvan

    Ingrediënten:

    500 gr kipfilet
    300 gr champignons
    1 grote ui
    olie
    peper
    zout

    Bereidingswijze:

    Ui in fijne blokjes snijden

    Champignons fijn snijden

    Ui in olie bakken totdat de ui zacht wordt

    Champignons bijvoegen, beetje zouten en peperen en bakken tot de water verdwijnt

    Kipfilet snijden zo dat het een zakje vormt

    Kipfilet met champignons opvullen

    Met de houten tandenstokje dicht maken

    Zouten, peperen aan beide kanten en bakken in de olie ongeveer 10 min aan elke kant

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    2 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe