Kipfilet en spruitjes met bechamelsaus recept

    Recept

    Delen
    Kipfilet en spruitjes met bechamelsaus

    De haan komt in het kippenhok en duwt een gigantisch struisvogelei voor zich uit. Goedemorgen dames,” zegt hij tegen de kippen, “ik wil niet drammen hoor, maar ik wou jullie toch eens laten zien wat men elders zoal presteert.”

    Ingrediënten:

    500 gr kipfilet
    400 gr spruitjes
    500 ml melk
    50 gr boter
    50 gr bloem
    150 gr harde kaas
    zout
    peper

    Bereidingswijze:

    De kipfilet koken 20 min (tot het vlees gaar is)

    Spruitjes laten in kokend, gezauten water 10-12 min koken

    De kipfilet in blokjes snijden

    Bechamelsaus bereiden (zie categorie “Sauzen”) , kipfilet en spruitjes erin toevoegen.

    Kaas raspen

    De kipfilet, spruitjes met Bechamelsaus leggen in een bakvorm

    Bestrooien met kaas, in de oven zetten op 180° gedurende 15-20 min.

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Nou dit is een super recept Ik hou niet van spruitjes en de kinderen ook niet zo. Maar op deze manier is het een feestmaaltijd,de pan was tot op de bopdem leeg. HEERLIJK.

    Voeg je reactie toe