Kip in kaas recept

    Recept

    Delen
    Kip in kaas

    Kip is populair gevogelte: wereldwijd gegeten, wit vlees dat bij iedereen in de smaak valt. Kip is op vele lekkere manieren te bereiden en zoveel soorten spijs en drank passen er bij.

    Ingrediënten:

    Kip of kippenbillen ongeveer 1-1,5kg
    500 ml room 10-15%
    200 gr kaas
    100 ml melk
    1 koffielepel aardappel zetmeel
    paneermeel
    olie
    zout
    peper

    Bereidingswijze:

    Kip in stukken snijden, zouten en peperen

    in olie bakken aan beide kanten

    Dan room toevoegen en laten sudderen 25 min

    Kaas raspen of geraspte gebruiken

    Melk en aardappelen zetmeel toevoegen en goed mengen

    Kip laten afkoelen en door  de kaas halen

    Dan door de paneermeel

    In olie bakken tot gouden kleur

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Haaaaaaai
    kip met kaas is verrukkelijk. Dat kreeg ik ook altijd van mámán. Groetjes Mary van der Horst (prinses van oranje nassau)

    Voeg je reactie toe