0 0
Kalkoenschnitzel gevuld met champignons recept

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kalkoenschnitzel gevuld met champignons recept

Recept

Delen
kalkoensnitzel gevuld met champignons

Ingrediënten:

* 500 g kalkoengehakt
* 300 g champignons
* 1 grote ui
* paneermeel
* zout
* peper
* olie

Bereidingswijze:

De ui fijn hakken

De champignons snijden

De ui met wat olie in een pan  bakken

De champignons toevoegen en 10 min  samen bakken

Van kalkoengehakt  maken rondjes

Leg gebakken champignons met ui op het midden van het  rondje

Vorm een schnitzel van het gehakt

Gevormde schnitzel paneer in paneermix

Laat de schnitzels aan elke kant 5-6 minuten zachtjes bakken.

Smakelijk!

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

4 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe