Kalkoenschnitzel gevuld met champignons recept

    Recept

    Delen
    kalkoensnitzel gevuld met champignons

    Ingrediënten:

    * 500 g kalkoengehakt
    * 300 g champignons
    * 1 grote ui
    * paneermeel
    * zout
    * peper
    * olie

    Bereidingswijze:

    De ui fijn hakken

    De champignons snijden

    De ui met wat olie in een pan  bakken

    De champignons toevoegen en 10 min  samen bakken

    Van kalkoengehakt  maken rondjes

    Leg gebakken champignons met ui op het midden van het  rondje

    Vorm een schnitzel van het gehakt

    Gevormde schnitzel paneer in paneermix

    Laat de schnitzels aan elke kant 5-6 minuten zachtjes bakken.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe